PUBQUIZ LIVESTEAM DEEL 1

Op zaterdag 16 mei organiseren wij onze eerste Pubquiz! Deze start om 20:30 uur en kun je volgen via een livestream die wordt uitgezonden vanuit jullie café, café Plein 31. Om te kunnen deelnemen aan deze Pubquiz dien je een van de onderstaande bierpakketten te bestellen. Naar aanleiding van je bestelling krijg jij op 16 mei de inloggegevens om deel te kunnen nemen aan de Pubquiz.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende bierpakketten:

Pubquiz – Plein 31 bierpakket € 33,-
Dit bierpakket bevat 6 Cornet biertjes, een bijpassend bierglas, een zak borrelnootjes en inloggegevens om deel te kunnen nemen aan de Pubquiz met minimaal 3 personen.

Pubquiz – La trappe bierpakket € 33,-
Dit bierpakket bevat zes La Trappe biertjes (twee La Trappe Blond, twee La Trappe Tripel en twee La Trappe Isid`or), een bijpassend bierglas, een zak borrelnootjes en inloggegevens om deel te kunnen nemen aan de Pubquiz met minimaal 3 personen.

Pubquiz –  Hem & haar bierpakket € 33,-
Dit bierpakket bevat drie Cornet biertjes, een bijpassend bierglas, een fles wijn naar keuze ( rode wijn, droge witte wijn, zoete wijn of Hugo), een zak borrelnootjes en inloggegevens om deel te kunnen nemen aan de Pubquiz met minimaal 3 personen.

Pubquiz – Zoet voor de dames bierpakket € 33,-
Dit bierpakket bevat zes fruitige biertjes (drie Max kriek en drie Kriek Lambic), een bijpassend bierglas, een zak borrelnootjes en inloggegevens om deel te kunnen nemen aan 

Pubquiz Plein 31 Wijn pakket € 33,-
Dit wijn pakket bevat 2 flessen wijn naar keuze (Rode wijn, Droge witte wijn, zoete witte wijn of Hugo) een zak borrelnootjes en inloggegevens om deel te kunnen nemen aan de Pubquiz met minimaal 3 personen.

de Pubquiz met minimaal 3 personen.

Hoe werkt het?

Een team moet bestaan uit minimaal 3 deelnemers, let hierbij wel op de richtlijnen van het RIVM in verband met het Coronavirus.

Je dient te beschikken over een laptop of computer met toegang tot het internet en daarnaast ook een mobiele telefoon, deze moet ook toegang tot het internet hebben.

Je krijgt ongeveer 30 minuten voor aanvang van de Pubquiz de inloggegevens om deel te kunnen nemen aan de quiz. 

De bierpakketten zijn vanaf vandaag te bestellen. Dit kan door middel van het onderstaande formulier in te vullen. De bierpakketten kun je vanaf vrijdag 15 mei afhalen of bij je thuis laten bezorgen. 

Bestellen/Reserveren is verplicht kan door het onderstaande formulier in te vullen.

Bestellen/Reseveren